Exista o confuzie legată de Landing Page unde foarte multe afaceri preferă o astfel de prezentare nișată către un produs sau serviciu.
Un site tip Landing Page reprezintă o pagină (sau mai multe pagini), orientat către un serviciu specific sau un scop anume.

Poate fi privit ca o campanie de promovare specifică, cu un design diferit de restul site-ului sau poate înlocui chiar site-ul principal în unele situații.

Poate fi utilizat în mai multe feluri, de la Pagini în construcție dinamice ,la site-uri One-Page, la pagini dedicate unui produs anume, etc.
Paginile Landing sunt special concepute pentru rate de conversie mare, au un design unic și ușor de urmărit pentru a-și atinge scopul mai eficient.

Cu alte cuvinte, un Landing Page ste un website dinamic, menit sa nu distraga atenția utilizatorului de la altceva decât de la mesajul transmis.

Diferențele majore dintre un Landing Page și un Website îl reprezintă tocmai faptul că un website este o colecție de pagini diferite ce oferă conținut diferit în timp ce un Landing Page se concentrează doar către un produs.

Orice website poate să conțină separat și un Landing Page pentru a promova și vinde un produs similar unei campanii, sau să înlocuiască site-ul.

Oricand poti converti și extinde un Landing Page către un website sau invers pe măsură ce afacerea se va extinde.

Din punct de vedere conceptual, este de preferat la un Landing Page să prezinte cât mai clar produsul atât grafic cât și prin mesajul transmis, utilizatorul fiind convins doar de pe o singură pagină fără a fi nevoie de a naviga pe pagini secundare.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *